(日本語の文章は英文の下にあります) In this episode, Sho will be making a Japanese dish. This Japanese-style marinated yellowtail sashimi that is eaten with a mixture of condiments goes well not only with Japanese sake, but also with wine! [ Ingredients ] ・ Fresh yellowtail (sashimi) … 8 slices (about 120g) ・ Red onion … 1/4 ・ Shiso (perilla leaves) … 5 ・ Shell cracked radish … 1/3 pack ・ Ginger … 10g (Marinade Sauce) ・ Soy sauce … 1 tbsp ・ Lemon juice … 1 tsp ・ Olive oil … 1/2 tbsp ・ Black pepper ——————– ブリ刺しの薬味たっぷりマリネ 今回は将くんに和のおつまみを作ってもいました。 薬味をたっぷり一緒にいただくブリ刺しの和風マリネは、日本酒はもちろん、ワインにも合いますよ! ※日本語のレシピはYoutubeの概要欄でご確認ください。