(日本語の文章は英文の下にあります) Another recipe that doesn’t use heat – all you need is a microwave oven! Shihomi will be cooking steamed shrimps with a flavorful oil. Since it’s very simple, we will be making a dessert that uses Japanese sake. [Steamed shrimp with flavorful oil] 10 – 12 Shrimp (large) potato starch (for preparing shrimp) 2 tbsp sake 1/2 tsp salt 1 tbsp garlic 1 tbsp ginger 1 tbsp sesame oil 1 tbsp Soy sauce 1/4 piece lemon 2 spring onion [Sake jelly] 50ml sake 100ml water 2.5g gelatin 1 tbsp white sugar gold foil (for decoration) ——————– 電子レンジで簡単!えびの中華蒸し 日本酒ゼリー 今回も火はつかずに電子レンジであっという間に1品! しほみんにえびの蒸し料理の香味油風味を作ってもらいました。 あっという間にできちゃうので、日本酒を使ったデザートも作ります。 ※日本語のレシピはYoutubeの概要欄でご確認ください。