(日本語の文章は英文の下にあります) Shihomi will be making Bechamel (white sauce) from scratch for this seafood gratin. Since we will properly make the sauce, we will be using a frozen seafood mix to speed things up. It looks very lovely in the staub gratin dish💕 Hot and creamy white sauce and melting cheese is a great combo for wintertime! [ Ingredients ] 200g seafood mix (frozen) 1/4 (100g) onion 1/2 piece garlic 1/2 pack (70g) shimeji mushroom (or your favorite mushroom) 100g shred cheese 1 tbsp olive oil salt & pepper to taste (Bechamel sauce) 30g butter 30g flour (sifted) 300ml milk 1/3 tsp salt ——————– シーフードグラタン 今回はしほんみんにベシャメルソースを一から手作りして、シーフードグラタンを作ってもらいました。 ソースをしっかり作る分、具材はお手軽な冷凍のシーフードミックスを使います。 あったかとろーり濃厚なホワイトソースととろけたチーズは冬に最高ですね! ※日本語のレシピはYoutubeの概要欄でご確認ください。