Sweet Bean Paste Flower Piping Workshop for Beginners

Full
December 05 2021 /
13:30-16:00
5,500 JPY PER PERSON
+ VAT 10%
Class duration : 2h30
Age Requirements : 10 and older
Maximum Guests : 4
Minimum Guests : 3
FULL

Advanced booking is required

The class will be held when the minimum number of people signup. We may cancel the class if we don’t have enough people. In that case we will refund the full amount.

Dietary Information

Allergens in the cake: egg, milk

We would welcome you to contact us before booking to check on the suitability of ingredients used in the lesson if you have any dietary requirements.

Let's make healthy and cute sweet bean paste cupcakes!

【初めてのお花絞りワークショップ】ヘルシーでかわいいいあんこのお花のケーキを作りましょう!
(日本語の文章は下にあります)

This is a flower cupcake workshop that beginners can enjoy.
You will make flowers like real with delicious sweet bean paste cream and decorate cupcakes prepared by the instructor.
You will learn and experience a few basic types of flower and leaf piping and how to decorate cupcakes.
Let's have tea time with beautiful and delicious bean-paste flower cupcakes that are fun to make!
You can take the rest of the cupcakes home.

In this workshop, you will learn :
  • tools for flower piping and how to use them
  • basic flower piping skill
  • how to make bean paste for flower piping

We use pre-made cakes and bean cream for flower piping (provide a source of where to get and how to choose bean paste).
No butter or artificial colors are used in the cream. A healthy cake that uses less sugar and natural pigments for coloring.

Price : 5,500 (including tax)
Ingredients, texts, takeaway boxes, tea, a cake for tasting are included in the fee.

Please bring an apron (we do have some to lend out), writing utensils, a wide gusset bag to carry the takeaway box.
 

全くの初めての方でも楽しめるフラワーカップケーキワークショップです。
おいしい餡クリームで本物のようなお花を絞り、講師が作ったカップケーキにデコレーションしていきます。基本の数種類の花と葉の絞り方、カップケーキへのデコレーション方法を学び体験していただきます。
楽しく、美しくて美味しいあんフラワーカップケーキが完成したら、素敵なティータイムを過ごしましょう!
残りのカップケーキはお持ち帰りいただきます。

このワークショップでは以下のことと学びます:
  • あんフラワーの説明と道具の使い方
  • 基本のお花の絞り方
  • あんクリームの作り方(説明のみ)

ワークショップでは講師が用意したカップケーキとあんクリームを使用します(餡子の購入場所やどのようなものを選ぶかの情報はお伝えします)。
カップケーキは、米粉を使用したしっとりふんわりのグルテンフリーケーキ。
また白餡をベースに作るクリームにバターや合成着色料は使用しません。着色には天然色素を使用しますので安心してお召し上がり頂けます。
甘さ控えめのヘルシーなケーキです。

料金:5,500円
材料・テキスト・持ち帰りの箱・お茶・お茶菓子が含まれます

持ち物
エプロン・筆記用具・マチの広い手提げバッグ

Remarks

  • You can enter the classroom 10 minutes before the lesson starts.
  • The Workshop will be given in English and Japanese.
  • Please bring aprons (we do have some to lend out, but sizes and numbers of aprons are limited)
  • Please note that photos on the day may be posted on SNS, websites, etc.

Cancellation Policy

  • 2 weeks prior to the booked date : full refund
  • 13 days to 4 days week prior to the booked date : 50% refund
  • 3 days prior to the booked date : no refund
  • No show : no refund

Please check our Terms and Conditions to see details.

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